4 Şubat 2010 Perşembe

OTOBÜSE BİNMİŞTİK AMA ?!?!

Biliyorum diiceksinizki ata demirer aynısını yaptı ama bi sorun ata demirer e acaba hiç 19S-F-Y ye binmiş mi?

19ların birçok kombinasyonu vardır.Ama en bilinenleri...

***19S-F-Y***
gözleriniz bozuk uzağı yakın edemiyo yakına bik bok yapamıyosunuz.Çünkü gözlükler evde ve 19S-F-Y ye binmeniz gerekiyo durağına geldiniz bi otobüs yaklaşıyo 19 olduğundan eminsiniz ama hangisi yapmanız gereken tek bişey var otobüsün kapısı açıldığında burnunuzun direğinde patlayan kokuyu koklamak evet ter , sucuk , hacı yağ , alet çantasındaki rutubetli çivi çekiç , bakkaldan para üstü olarak verilmiş kolpa lakost , peynir ve acı bir ayak kokusu bunları duyu organlarınızın herhangi biri ile algılayabilir ve otobüsün 19S-F veya Y olduğuna kanaat getirebilirsiniz.Ayak kokusu çözülememiştir!!!
İlk aşama geçildi

2. aşama durucak yer sıkıntısı ve sırat köprüsünden daha keskin bakışlar duruşlar oturuşlar kalkışlar ve kartuşlar

Öncelikle heveslenip boş yer buldum oturayım diye sevinmeyin durumu zorlamadan kalkın yoksa invulnerable teyzelerin chaotic poşetlerini kafanıza yiyebilir hasar alabilirsiniz ve bu hasar geçmeyebilir.Sakın yanlış anlamayın chaotic poşetleri bir anda gelip kafanıza vurmazlar dibinize gelirler (otobüs şoförü ile anlaşmalıdır bunlar) otobüsün aldığı ivme ile beyninize beynizine otobüs fren yaptıkca döndükçe vururlar.Bunlar barbar teyzelerdir ayrıca bu teyzeler otobüsten inerken en aşşa 3 kişi daha indirirler insafına göre diğer otobüse bindirirler veya etinden sütünden yararlanır.(poşet taşıtma vb.)

Birde monk teyzeler vardır ki bunlar otobüsün yol tutuşunu ve kaza yapmamasını sağlayan teyzelerdir.Bunları diğerlerinden ayırt etmeniz çok zordur çünkü aynı şekilde ellerinde poşet olur giyiniş aynıdır fakat bunlar poşetlerini kullanmazlar kullanamazlar içinde kırılıcak eşya vardır.Nasıl tanırım diye merak ediyosunuz farkındayım esasında merak etmiyosunuz da böle olur bu işler... o yüzden merak edin
bu teyzeler otobüse biner binmez bisss diye bir ses çıkarırlar genelde otobüs kapısının açılış sesi arasında yok olur ondan fark etmemiş olabilirsiniz bu sesin anlamı ise şudur 'bismillahirrahmanirrahim'
evet bunun arkasından hatim iner zaten o sırada geliceğe yerede gelmiştir görünmez olarak kendiside iner.tamam güzel bişey bu bizde yaparız sağ ayakla falan girme geyiklerini ama bunu 148 desibel ile yapmayız.
Bu teyzeler oturuyosanız böyle bir hata yaptıysanız otobüs boş olduğunda bile(beyzıt öztürk on e turu sıtori)yanınızda durur ve hayıflanmaya başlar. mesela ahh... bissm... mm semm mmiz otu. tarzında beyninizin civatalarını gevşetirler aptal olur boş otobüste teyzeye yer verir ayakta gidersiniz ve o otobüs benzin deposuna kadar dolar ve diğer çorabın içine geçirilmiş çorap gibi amaçsızca gideceğiniz yeri beklersiniz.(bu sırada beyin fonksiyonlarınız çalışmadığından mzk değiştiremez herhangi bir hamle yapamazsınız).

Birde yengebileyes teyzeler vardır bunlar bakışları ile herkesi ama herkesi yerinden kaldırabilir içinize karamsarlık hissi verebilir. Bunlar uzaktan saldırırlar yanınıza yaklaşmazlar yaklaşırlarsa korkun arkalarında ya monk teyze yada barbar teyze var demektir. en yakındaki durakta inin ve hiçbirşey olmamış gibi davranın.

3. ve son aşama iniceğiniz yer gelir dur düğmesi sadece bir tanedir oda kapının dibindedir fakat siz bu savaşta yorgun düşmüş durumdasınız o dur düğmesine basmak imkansız bir haldedir bunun 2 farklı yolu vardır ya kendinizden geçer(rage) yanınızdaki sebi sübyanı teyzeyi amcayı işi gücü kalemi kitabı defteri ezerek dur düğmesine basarsınız bu herzaman yapılabilicek bir durum değildir barbar ve monk teyzeler oturuyosa yapılabilir veya dur düğmesinden uzaktaysa.Ayrıca bu hamle sırasında kolunuz bacağınız çantanız vb. şeyler kapıya sıkışabilir dikkat!

Yada bu teyzelere hertürlü yardım yataklıkta bulunmuşunuzdur.yeni nesile giydirmişinizdir otobüse binerken onlardan daha güçlü bir şekilde 165 desibelle gerekli ritualleri yerine getirmişinizdir.Eğer bunların hepsini yaptıysanız güzel bir şekilde inebilir evinize varabilirsiniz...


NOT: BU TEYZELER METROLARDA DAYANIKSIZLARDIR BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİ YİTİRİRLER
BİR ZAMANLAR METROBÜSLERDE DE ÖLEYDİ AMA ARTIK DEĞİL.YAKINDA KARTAL KADIKÖY METRO HATTI AÇILINCA ESKİ GÜCLERİNE KAVUŞUCAKLARDIR BU SAVAŞTA HEPİNİZE BAŞARILAR...

monk = böle büyücü falan demek barbar = savaşmak falan yengebileyes = ne desem boş

evet şimdi ücretleri alabilirmiyim:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder