19 Kasım 2010 Cuma

ATIL KURT

SADECE VE SADECE 2 kişinin takip ettiği biloğuma yeni bir yazı ekliyeyim dedim.

aman takip edim falan dersiniz sakın sakın.



atıl kurt lafının nereden geldiğini biliyormusun BİLMİYOSUN DİMİ O ZAMAN BENDEN DUYMUŞ OL.

Günlerden birgün yıl 1420 ama gün belli değil. Atilla bir kurutemizlemeciye gitmiş.Kıyafetlerini vermiş adama.Adam bunları kuru temizlerken sağlam bir sohbet e dalmışlar.Atilla ile kurutemizlemeci kanka olmuşlar.Git gel falan fişmekan Atilla kıyafetlerini hep buraya getirir olmuş.Kurutemizlemecinin de çok yakın arkadaşı olmuş.Atilla her dükkana geldiğinde sorgu sual olamdan çırak, Atillanın elindekileri alıp kuruturmuş, temizlermiş.Birgün Atilla dükkana girmiş hemen çırak atlamış atillanın kıyafetlerine.Atilla da bu hamleyi görüp çocuğun kolunu tutmuş ve senin adın ne demiş çocuk Atilla demiş... Ortam çok gereksiz bir sessizlik oluşmuş, herkes birbirine boş boş bakmış.Sonra Dükkan sahibi demişki ulan çırak atilla, sen her geldiğinde bu herifin elindekilere atılıyosun, e zaten isminde atilla, üstüne üstlük kurutemizlemecide çalışıyosun demiş ve tekrardan çok gereksiz bir sessizlik oluşmuş.Bu olayların üzerine çırak atilla çok alınmış, üzülmüş, sıkılmış, morali bozulmuş, tırnakları uzamış ve kaşı kalkmış...artık atilla dükkana girdiğinde çırak atilla esas atillanın kıyafetlerini alıp temizlemiyormuş, bunu farkeden patron çırak atilla ya lan sen kimsin demiş paranı ben veriyorum ben ne dersem o olucak o kadar demiş...Çırak atilla da bu durum karşısında boyun eğmek zorunda kalmış, çünkü falan filan. O günden sonra çırak olmayan Atilla dükkana her girdiğinde patron çırak atillaya "ATİLLA KURUT" diye bağırıyomuş.Aylar geçmiş yıllar geçmiş her defasında atilla kurut diye bağıran patron türkçedeki ünlü düşmesi olayına 500 yıl önce ayak uydurup, Atilla Kurut taki 2. u harfini çıkartıp, Atilla özel ismindeki son 3 harfi inceleyip "lan ilerde kesin 2 sessiz harfi yan yana getirmezler getirselerde onu türkçeden saymazlar diye düşünüp" L ve A harflerini de çıkartmaya karar verir.

Bu durumda artık esas atilla dükkana girdiğinde, patron çırak atillaya "atil kurt"diye seslenmeye başlamış.Bunu duyan ahali, esnaf, serdar ortaç, Issiar Dia "LAN BU KURUTEMİZLEMECENİN SAHİBİ PELTEK HAHAHA ŞURAYA BAK... !ATİL! DİYO HAHAHA MUAHAHA KUHAHAHA LUHAHAHA HATTA LAHANA DİYORLAR.

Bunun üzerinde patron darlanıyo, kafası atıyo sonra yerine takıyo ve son kararını veriyo.İ harfi yerine ı harfi koyuyor ve BUNDAN SONRA SANA ATIL KURT DİYECEĞİM DİYOR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder